Tel: 076 503 5812
E-Mail: info@janvermunt.nl

Catering Breda

Catering Breda? Dan bent u bij Jan Vermunt aan het juiste adres! Wij verzorgen de Catering in Breda, Etten-leur, en regio Roosendaal. Wie kiest voor ‘Party Service Jan Vermunt’, kiest voor kwaliteit!

Catering Breda

Catering BredaAl vijfentwintig jaar is ‘Party Service Jan Vermunt’ een begrip in Zuid Nederland en ver daarbuiten als het gaat om catering in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om hapjes, buffetten, salades, barbecue, exclusieve diners, bruiloften, jubilea, bedrijfsfeesten, bedrijfscatering, lunch, walking dinner of het organiseren van kookclinics; bij ‘Party Service Jan Vermunt’ is niets onmogelijk. Daarnaast levert Jan Vermunt alles om elk feest tot een gegarandeerd succes te maken: partytenten in alle soorten en maten; meubilair van statafels tot volledige bars en zithoeken; glaswerk en bestek, tafelkleden, garderobe, enz.  Ook het volledige entertainment van een feest of evenement kan in overleg volledig verzorgd worden.

Catering Breda? De vakbekwame koks, gastvrouwen en gastheren van ‘Party Service Jan Vermunt’ kunnen op de door U uitgezochte locatie elk feest tot een onvergetelijk hoogtepunt maken. Zowel voor particulier als zakelijk is niets onmogelijk: of het nu om twee personen gaat of om meer dan duizend gasten, alles is bespreekbaar en voor elke prijs is een product van topkwaliteit te leveren. Kwaliteit is bij ‘Party Service Jan Vermunt’ hèt basisbegrip waar alles om draait. Alle producten uit de keuken worden met verse ingrediënten bereid; daarbij streeft de keukenbrigade er naar om altijd onderscheidend en anders dan ‘standaard’ te koken. De toverwoorden hierbij zijn: simpel; eerlijk en smaakvol te koken. Jan Vermunt is gevestigd in Etten-Leur, maar is ook zeker werkzaam in de omgeving, zoals bijvoorbeeld in Breda en Roosendaal. Kortom, bij ‘Party Service Jan Vermunt’ is alles bespreekbaar èn realiseerbaar! Niet voor niets staan wij al vijfentwintig jaar aan de top.

Dus, catering Breda? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.